måndag, mars 31, 2008


Idag har jag jobbat på Brunslöv igen och det går bra. Ligger lite lågt, försöker ta in allt nytt och låta tjejerna komma till mig när de själva känner för det. Idag lossnade det lite när vi spelade badminton och jag har kortärmat. Jag lovar, tatueringar är den allra bästa isbrytaren! Det inbjuder tillsamtal och andra blir intresserade och vill veta en massa och berättar vad de själva tycker. Skitbra.

MEN! Både idag och i torsdags så har personalen kommit in på annat i samband med tatueringsprat eller prat om mitt smycke i pannan. Och då kommer de in på saker som tex kluvna tungor och häver ur sig saker som att det är skitäckligt osv osv. Och jag tycker det är så sjukt klantigt. De jobbar i en bransch där de träffar människor med udda livsöden, som varit med om väldigt hemska och jobbiga saker. Människor som skiljer sig från "oss vanliga" i samhället. Och visst, chansen är väl ytterst liten att den nya vikarien ska ha kluven tunga, men nu har hon ju faktiskt det och får sitta och höra hur äckligt det är.

Jag bryr mig faktiskt inte, de får tycka det är hur äckligt de vill, men om jag nu hade visat min tunga för dem hade de (förhoppningsvis) fått skämmas och det hade blivit en obekväm situation. Jag tycker folk i allmänhet borde passa sig för vad de säger när de har människor runt om sig som de inte känner. Man har ju inte en aning om vad personen har för anknytning till det man spyr galla över.

Sen så är det ju så skrattretande när medelålders människor sitter och "vet" saker och har så fel fel fel så man bara vill skratta. Men eftersom man är ny och där på prov så vill man ju inte börja käfta en massa. Jag ler lite, nickar och skrattar inombords istället. All in good time tänker jag och undrar hur lång tid det kommer ta innan någon råkar se två tungspetsar när jag slickar mig runt munnen eller nåt.

Men det är bra personal annars, iallafall de jag har träffat. Jag kommer nog trivas när jag kommer in i rutinerna och känner mig mer hemma. Jag saknar dock Z-gården, personalen och ungarna är så fina där. De var och hälsade på mig förra veckan här i huset och det var så mysigt. Längtar tills jag ska dit på praktik igen, inte lång tid kvar nu.


Men hur kan man tycka en kluven tunga är äckligt egentligen? Det är ju sjukt bra! Funkar precis som vanligt, man blir ju inte begränsad, snarare tvärtom. Man kan göra riktigt många coola trick som ingen annan kan till exempel. Om jag har bakat en kladdkaka och vill slicka smet av vispen så kan jag sätta in varje del av vispen i mitten av tungan och enkelt och smidigt smaska i mig smeten! Och sen klagar folk på att det är fult, men seriöst hur snygg är en tunga annars? Nej jag tycker folk är lite fånigt kinkiga faktiskt.
Lördagen:




Fler bilder hittar du HÄR.

lördag, mars 29, 2008

Nu har jag äntligen fått se hanarna i den kullen jag ska köpa en belgisk jätte från! De var jättefina, ca 7 veckor gamla och redan väldigt fint byggda. Jag ska åka och titta på dem igen och även få se mamman någon kväll.



Uppfödaren hade en stor hanne med sig också (vänstra bilden) som inte riktigt var färdigvuxen men riktigt ståtlig och fin. Mamman var tydligen ganska lik honom. På den högra bilden kan ni se ungarnas pappa som är superpampig och har god chans till att bli champion. 8,5 kg väger han.


De är imponerande stora och de "belgiska jättarna" man kan se på Zoozity är ingenting mot de här eftersom de antagligen inte är renrasiga.

fredag, mars 28, 2008


Okej, fortfarande butt-ugly. Kalle tyckte att "det var väl inte så farligt men att jag behövde ju inte ha det så kort någon mer gång". Jag fattar inte vad som hände, jag ville klippa upp håret bak och sen klippa topparna runt om. Frisören måttade med fingrarna hur mycket hon tyckte behövdes och jag tyckte det var rimligt. Men på något vänster sitter jag nu här och är korthårig. Och nu kommre det bli så att alla kommer säga att "ååå det var inte alls fult" men i själva verket skulle de hellre dö än att klippa sig så här. Jaja, jag får väl ha peruk när jag ska på fest imorgon.

Fest hos Nina imorgon alltså. Ska bli kul att se deras nya hus och träffa mina käraste vänner igen. Saknar Maggi speciellt mycket och ska ge henne en stor kram imorgon. Jag har dock ett outfitsproblem: Vilken av dessa klänningar ska jag ha?


Just nu lutar det nog mest åt den gula, men jag har egentligen inga skor som passar till den. Till den svarta har jag både röda och svarta skor som skulle vara fina till. Men det blir väl de svarta till den gula, eller de svarta och guldiga. Jag ska tona håret också, kanske det blir bättre med lite färg iallafall.

Ja förresten, FUNNY STORY! Hos frisören idag pratade vi om att jag nyss flyttat till Veberöd och när jag berättade vilket hus vi köpt så visade det sig att den 80-nånting gamla tanten gått till samma frisör! LOVELY. Hon kanske tänkte att om jag tagit över tantens hus så kunde jag tänka mig en liknande frisyr. Jag ser alltså ut som en tant, så nu vet ni det.

Imorgon förmiddag ska jag till Björnstorp på kaninutställning och det ska bli jättekul! Hon jag ska köpa en jätte av ska dit och kommer att ha med sig några av ungarna ur kullen jag ska köpa från. De kommer vara leveransklara om 3 veckor så nu måste herr Jönsson börja bygga en stor kaninbur eftersom jag hoppas min jätte kommer bli en stor kille på närmare 10 kg.

Nu ska jag börja laga middag, det blir någon form av laxgratäng med broccoli, majs, ärtor, pasta och citronsås. Om det blir gott får ni receptet sen, jag har hittat på det själv!
Alltså, jag är jätteful nu. Jag fattar inte hur jag ser ut. Jag har inget hår kvar.
Känner mig låg idag också, men ska försöka rycka upp mig med lite smink och fina kläder. Halv tre ska jag klippa mig och jag hoppas det blir fint. Det finns sju frisörer här i Veberöd och det var först när jag ringde den femte jag kunde få tid, alla andra var fullbokade. Weird.

Försökte äta frukost nyss. En grov macka med avokado, lax och rödlök. Trodde jag skulle spy efter två tuggor. Så äckligt! Min mage är helt bakvänd efter att jag blev dålig i tisdags. Då vaknade jag sex på morgonen av att jag mådde illa och gick upp. Spydde och gick på toaletten hela dagen, plus att jag hade feber och frös och hade ont i varenda millimeter av kroppen. Igår var första dagen jag åt någorlunda normalt men jag mådde illa ett par timmar efter middagen. Ska köpa lite mer Proviva när jag ska in till "stan" sen.

Nu ska jag ta tag i mig själv och hemmet. Slänga gammal mat, städa i tvättstugan, tvätta en maskin och borsta tänderna.

torsdag, mars 27, 2008


Usch jag känner mig så ledsen. Vet inte direkt varför, känner mig bara allmänt dålig, dum, ful, bla bla bla blä... Har mått så bra så länge nu, bra självförtroende, lite rycka-på-axlarna-känsla inför sånt som annars skulle varit jobbigt. Men nu, not so much. Kanske är det för att jag knappt ätit på tre dagar och energin börjar ta slut, kanske är det för att direkt jag äter mår jag illa, kanske är det för att det är så mycket som ska knytas ihop nu och det börjar bli lite too much. Press från höger, vänster, underifrån och ovanifrån. Imorgon tänker jag bara vara ledig och göra sånt jag blir glad av. Leka med kaniner, göra iordning i mysrummet lite, ta en svång till Veberöd city och se om någon vill klippa mig, för mitt hår är fulast i världen just nu.


Bjuder på några roliga påskbilder.




Godnatt
Snart ska jag åka för att jobba min första provdag på Brunnslövs HVB-hem. Jag är sjukt nervös och har en stor finne och ett begynnande munsår. Jag är mest nervös över att jag inte ska hitta dit eftersom det tydligen är lite klurigt. Tillråga på allt är det nästan 10 minusgrader.

onsdag, mars 26, 2008

För en vecka sen hämtade jag Dino i Malmö. Jag hittade honom i en annons på Blocket och hon som ägde honom kunde inte ha kvar honom för han och hans burkompis slogs efter att de blivit könsmogna. Han har snabbt funnit sig tillrätta här hos oss och verkar trivas. Jag minns nu hur det är att ha en ung kanin, han har så mycket energi och har så mycket hyss för sig. Han älskar att vara ute i snön och att gräva hål i marken och äta upp rötterna. På kvällarna ligger han hos oss i soffan och är världens mysigaste. Lillan tycker dock inte det eftersom han är på henne som en igel. Hon får spel på honom emellanåt och de får inte vara tillsammans eftersom den gamla damen blir helt utmattad av honom. Men han ska kastreras nästa vecka och då blir det bättre.






Guess who's back????

Min dator har varit på service så därför har det inte blivit någon uppdatering på en vecka. Och själv har jag varit dödssjuk i maginfluensa.

Det kommer massor med bilder från påsken och på nya familjemedlemmen Dino lite senare!

onsdag, mars 19, 2008


Vaknade 7.30 av sotaren som jag hade glömt skulle komma idag. Fick kasta mig ut i långkalsonger och leta efter en stege och hittade som tur var en på uthuset. Så nu kan vi elda och få det riktigt varmt och gott här inne, jag älskar braskaminer det är den ultimata myskänslan.

Nu ska jag äta frukost och sen plocka lite mer här hemma. Om det inte är minusgrader ska jag sätta ut Lillan i hagen. Det har snöat inatt och ligger ett vitt täcke kvar, jag som vill ha vår!

tisdag, mars 18, 2008


Idag var jag uppe redan kl 8 och fick en del gjort innan Lina kom för en effektiv skrivardag. Jag satte ihop kompostgallren så Lillan fick en stor och fin hage och hon blev väldigt glad för den och har varit ute och ätit gräs hela dagen. Nu fattas bara sällskap till henne och jag blir lite smått irriterad över den här Vilja-historien. Jag hade ställt in på mig Vilja och var glad för att Lillan snart skulle få en ny kompis, men jag får varken svar på mail eller telefon. Inte ringer de upp heller fast jag pratat in meddelande på svararen. Fick ett sms idag om att jag skulle ringa dem ikväll om jag ville hämta Vilja imorgon, men jag har ringt flera gånger men bara fått telefonsvararen i örat. Har börjat kolla på Blocket för där finns massor av stackars kaniner som behöver nya hem. hittade några stycken idag men tyvärr var en en hona och två andra inte kastrerade. Väntar svar på om en fjärde är kastrerad eller inte men jag hoppas verkligen att han är det. Lillan är ju steriliserad så det kan ju inte bli bebisar men jag vill inte att hon ska behöva någon kåt liten en som är dryg på henne så här på ålderns höst.
Jag hittade äntligen min låda med fina ljuslyktor och lite annat idag och nu börjar det bli lite mer ordning här hemma. Tvättar en maskin nu också och har sorterat in sängkläder och handdukar i lådor i tvättstugan.

Framåt kvällen åkte jag och Lina till Ica för att handla och det blev fan inte billigt. 500 spänn för två matkassar. På Willys hade det blivit typ 300. Ska prova Konsum nästa gång och se vad som är mest prisvärt.

Kalle sover borta inatt för han är på någon grej med jobbet. Lite läskigt att sova här själv, och jag börjar bli trött så det är väl lika bra att bita ihop och gå och lägga sig. Snart. Imorgon hoppas jag att farmor och Emma kommer och hälsar på, men det beror lite på vädret. Jag hoppas det inte blir så satans kallt och en massa slask imorgon. Vore skönt med lite solstrålar.

Köpte förresten bebiskläder igår som jag ska skicka till lilla Theo i Australien. Det börjar ju bli höst där nu så han kan behöva lite mysiga kläder då, speciellt med en kanin på.

måndag, mars 17, 2008


Jag är supertrött och ska snart gå och lägga mig. Imorgon kommer Lina hit och då ska vi skriva riktigt mycket på vårt examensarbete. Vår handledare sa att vi inte kommer få några problem alls med att fixa arbetet eftersom vi klarar skrivandet riktigt bra. Vår inledning är väldigt originell och bra och hon hade inga invändningar och det käns bra, nu är det bara att köra på.

Mina kaninplaner går bra. Har fått tag i en uppfödare som säljer vita, blåögda dvärgvädurar och ska få två kullar i april och där ska jag tinga en hona. I påsk ska jag troligtvis åka och titta på de belgiska jättarna och förhoppningsvis tinga en hane. Tyvärr går det trögt med Vilja, jag trodde allt var klart med att jag skulle få ta hand om honom men de verkar inte jätteangelägna om det. Jag har ringt men de har inte ringt tillbaks och det tar tid att få svar på mail.

Jag köpte två uppsättningar kompostgaller idag så om det inte snöar imorgon ska jag och Lillan bygga ihop dom och sätta upp en hage. Jag är lite nervös över att någon katt ska komma och ta henne så hon kommer bara få tillgång till hagen när jag kan ha uppsikt över henne. Det har varit två nyfikna katter här och nosat på buren, men de har inte varit där när Lillan varit ute vad jag har sett iallafall.

<--- Lillan poserar vid snödropparna.




Bild 1: Fint fönster i tv-rummet.
Bild 2: Lillan på promenad i trädgården.
Bild 3: Lillans fort. Kommer utökas med en hage.
Bild 4: Våren är på väg.
Bild 5: Skrivarlyan. Det ska målas om och mattan ska bort.
Bild 6: Så fint är golvet under den fula mattan.
Bild 7: Tv-rummet. Soffan ska upp i mysrummet och få annan klädsel till kuddarna när nya soffan kommit. Väggen ska målas vit.
Trots helgens extremt dåliga kost med pizza, pommes, semla, kakor osv så hade jag gått ner 1,1 kg sen förra veckan, bara att gratulera mig själv! Mitt måldatum passerades igår då jag skulle gått ner 8 kg och jag lyckades gå ner 6,7 kg. Inte illa alls måste jag säga! Jag ställde om mitt program idag och nu har jag 8 kg kvar tills jag väger 55 kg och då ligger på samma vikt och längd som Charlotte Perelli.

NEJ jag bara skojade, haha! Hon såg verkligen mager ut i melodifestivalen, inte en kurva på sin kropp hade hon. Nej jag kör minus 2 kg på 4 veckor istället. Inte för att jag tycker vikten är för hög, den är normal nu, jag har ett BMI på 22,5 vilket är helt normalt utan det är mest för utseendets skull, plus att jag vill ha lite marginal när jag sen ska hålla vikten. Jag väger nu 1 hekto mindre än när jag vägde som minst förra VK-omgången! Jag är så duktig.

Klockan är inte ens 8 men jag har varit klarvaken över en halvtimme nu. Det går inte att sova när solen lyser in genom fönstret och man bara ser träd och natur utanför fönstret. Jag gick upp och kramade Lillan och då kissade hon på mig den jäveln. Fattar inte vad det skulle vara bra för.

Idag ska jag försöka ta lite mer bilder så ni får se lite hur vi har det här ute.

söndag, mars 16, 2008

Idag har jag och Lillan varit på promenad i trädgården och hon tyckte det var skitroligt! Vi hade en photoshoot vid några snödroppar som kommit upp och sen pysslade vi lite med hennes bur. Längtar till vi får hem hennes nya kille Vilja så hon får lite sällskap.

Jag kommer lägga upp bilder lite efter hand. Just nu är allt i en enda röra men detaljer och förändringar kommer, I promise! Vill måla i köket innan påsk så det blir lite ljust och fint där.
När kommer ni och hälsar på? Alltså, det är så sjukt mysigt här och jag älskar det!!! Det tog mig cirka två sekunder och sen var jag helt anpassad till livet här. Förutom att jag är rädd för allting. Det är lite jobbigt och jag hoppas det går över. Jag är rädd när det blir mörkt, jag är rädd för att öppna skåp på vinden, jag är rädd för att vara på vinden osv osv.
Imorgon åker Kalle på nåt jobbgrejs och ska sova borta! Men som tur är kommer Lina och sover över så jag slipper vara ensam och så kan vi skriva massor på vårt examensarbete.
Nu ska jag fixa i köket lite och sen ska jag eventuellt ta en dusch. Jag kom på idag att jag inte duschat sen i torsdags. Lovely va?

lördag, mars 15, 2008


Tack för era tankar och lyckönskningar, det är så kul att logga in och se era fina ord!

Jag är dödens dödstrött, det har varit två långa och slitiga dagar. Flytten gick extremt bra idag, vi var 11 stycken och det gick på under 4 timmar. TACK till alla underbara fina vänner som hjälpte till, ni är guld värda!!!

Tyvärr kan jag inte vara uppe och se på tv och slappa ikväll, måste vara i Malmö tidigt imorgon bitti för att städa i lägenheten eftersom det är visning kl 12. Fy fan så tråkigt, vill ju vara här och pyssla istället.

Raur: Vad mer exakt vill du se bilder på?
Anonym: Det var över en månad sen som jag permanentade håret, finns massa bilder i äldre inlägg.

Puss på er.

fredag, mars 14, 2008

Gissa vart jag sitter???

På övervåningen i mitt nya,fina hus! Nu när tanten tagit alla möbler ser man verkligen hur fint det är. Jag ÄLSKAR det!!! En man var här och fixade igång internet och det är annat än Bredbandsbolaget det. Kalle är nere på den lokala grillen och fixar lite att äta, vi har inte ätit något sen vi firade med en semla på ett fik i Tomelilla imorse.

Det känns helt sjukt att det här vackra, mysiga huset är vårat! Fast vi har lite problem med kommunikationen och jag har fått ringt Kalle två gånger när han varit borta och vandrat i den stora trädgården. Vi får nog införskaffa walkie-talkies.

Det regnar ute vilket är jävligt trist för det spolierade våra möbelplaner. Men det fixar sig imorgon istället, lite mer krångel bara. Längtar sjukt mycket tills vi får hit våra fina saker! Och ni ska se hur sjukt stor vinden är nu när tantens en miljard saker är borta! Man kan fan ha ett hundrameterslopp där inne. Jag kommer ha min dator utanför vinden, i det utrymmet på ovanvåningen där trappen är. Det kommer bli en supermysig liten skrivarhörna i anslutning till det orientaliska mysrummet.

ÅÅÅÅååå vad ni är avundsjuka nu, det skulle jag också ha varit! Men ni får komma ut, allihop, och hälsa på mig för det är verkligen fantastiskt här!!!

torsdag, mars 13, 2008


Detta blir sista inlägget på ett par dagar eftersom jag ska packa ihop datorn nu. Imorgon får vi nycklarna till huset och börjar köra de ömtåliga sakerna och krukväxter och sånt. På lördag går det stora flyttlasset.

8.15 ska vi vara i Tomelilla imorgon för att skriva testamente, reverser och för att skriva på de sista pappren som verkligen gör oss till ägare av huset. Vi blir även 1,5 miljoner fattigare, men så ska vi inte tänka!

Nu ska jag fixa med det sista av städningen här hemma och kl 21 ska jag träna showdans och sen är det rätt he och bums i säng! Eventuellt ska jag duscha också.

PUSS

onsdag, mars 12, 2008


Idag ringde de från Brunslövs HVB-hem och ville att jag skulle komma och provjobba två dagar efter påsk. De hade ringt mina referenser på skolan, häktet och Z-gården och alla hade sagt mycket bra saker så nu var de intresserade av att anställa mig.

Jag ska jobba två introduktionsdagar efter påsk och om jag trivs och de tycker det funkar ska jag börja jobba timmar där och sen sommarjobba. Jag är så bra på intervjuer!!! Jag har fixat varenda intervju jag varit på sen jag flyttade till Malmö faktiskt. Eller nej, en intervju jag var på där de sökte ett butiksbiträde på en zoobutik i Vellinge och där jag inte fick jobbet. Men jag fick jobb på SBS, Telepass, Multipartner, Indiska, kom in på skolan genom intervju, häktet, Z-gården och sist men inte minst på Brunslöv. Fantastiskt!

Hoppas det går bra när jag ska dit efter påsk och att de tycker om mig där med så jag kan fortsätta. Brunslöv ligger mellan Sjöbo och Hörby och det är ca 20 minuter från Veberöd. Jag behöver dock bil, men det fixar sig, för mig är inget omöjligt för jag är så jävla bra!
Här kommer några fler Google-träffar på min blogg:

  • micke stor kuk
  • MKB sommarjobb
  • indiska gävle
  • banandiet
  • lösgodis videomix
  • tatueringsmässa i göteborg

Alltså det är JÄTTEROLIGT!

Nu ska jag fortsätta att packa my ass off. Har gjort stora framsteg idag måste jag säga. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om Karl gällande gårdagen. Men han får som straff städa his ass off imorgon.

Lite senare ska jag träffa en tjej från Z-gården och ta en fika någonstans på Möllan. Ska bli jättemysigt och det känns riktigt kul att hon vill träffas. Det betyder ju att jag lyckats bygga upp en relation och vunnit hennes förtroende och gillande.

Min nya hobby är min fina statistikräknare för genom den kan jag se hur folk genom att söka på olika ord på Google kommit fram till min blogg. Här är dagens exempel:
  • negresser knull kontakt göteborg
  • tatuering+kanin+bild
  • liten kratta zenträdgård
Det är verkligen sjukt roligt! En gång skrev jag i ett inlägg att jag ville se ut som en negress jag hade på en bild och i ett annat skrev jag om att jag varit i Göteborg, och vips så fanns jag på Googles träfflista på negresser knull kontakt göteborg , på första sidan och allt!

tisdag, mars 11, 2008

Idag fick min barndomsvän Emma och hennes man Calle äntligen sin lilla bebis! Det blev en pojke som ska heta Theo och han var en liten tjockis på 4,5 kilo. Det blev lite dramatiskt eftersom bebisen var helt blå när han kom ut och behövde få syretillförsel och tas om hand i 4 timmar efter födseln. Emma förlorade en hel del blod men nu mår hela familjen bra, tack och lov.

Emma och Calle bor i Australien men de skulle komma hem i sommar och jag hoppas jag är i Kättbo då så jag också hinner träffa dem. Den första lekstugebebisen är alltså född och det känns lite galet! Jag, Emma och lotta har alltid sagt att vi ska ha jämnåriga barn så de kan ha lika kul som vi alltid haft det. Så nu är det bara att börja producera!

måndag, mars 10, 2008

Min kära vän Malandro tipsade mig om en sida där man kunde fixa en statistikräknare och jag tänkte jag skulle göra det eftersom jag på senare tid faktiskt blivit lite nyfiken på hur många som egentligen läser det jag skriver. Eftersom jag inte är ett sånt megasnille som jag verkar så fick även snälla Malandro installera det till mig.

Ungeför vid 18-18.30 idag kom den upp på sidan och sen dess har jag haft 66 unika besökare! WOW säger jag bara! Det är ju på bara några timmar, det finns massor med människor alltså som läser mina ord! Spännande det där..

Och idag fick jag en så otroligt fin kommentar av Matilda: Skönt för dig att du sluppit personer som jävlas med dig, men jag har faktiskt mina aningar om varför - jag får iallafall uppfattningen om att du är jordnära och vet vad du tycker så tja, jag tror att du nog skulle prata omkull sånt folk rätt enkelt, vilket jag tror avskräcker folk från att jävlas.

Det är så underbart att jag kan nå ut till människor som aldrig träffat mig och ge ett bra intryck och en bra bild av mig som person. Det måste ju betyda att jag är rätt bra på att formulera mig och skriver på ett bra sätt som de som läser tolkar positivt. Jag vet att många tycker det är skittöntigt att blogga och det kanske det är, men jag tycker det är roligt. Jag älskar att skriva, leka med ord, bygga meningar och i en blogg får jag chansen till det samtidigt som jag får ventilera mig. Och all den fina respons jag får, den gör mig så otroligt glad! Det känns så skönt att det finns så fina människor där ute som bemödar sig med peppande ord när man känner sig nere och skriver grattis när man lyckats gå ner ett hekto. NI ÄR UNDERBARA, LOVELY PEOPLE!

Nu ska jag dricka mitt té, läsa lite och sen sova. Ska vara på banken kl 10 imorgon och efter det ska jag till Ystad och träffa min favorit-Jurist!

Jag blir så fantastiskt glad när jag får gulliga kommentarer från er läsare! Senast i förra inlägget skrev Sara att hon ville länka min blogg för att hon blev inspirerad av mig. Det är ju en oerhörd komplimang! Att inspirera andra är ju en gåva och något som känns riktigt riktigt bra att kunna göra!

Jag har ingen räknare så jag har ingen som helst aning om hur många läsare jag egentligen har. Något jag är väldigt glad över är att jag sluppit de elaka påhopp som många som bloggar får. Vissa personer verkar inte ha nåt bättre för sig än att klanka ner och skriva taskiga kommentarer i folks bloggar. Jag fattar inte hur man kan vara så låg som människa. Det är så otroligt onödigt och framför allt fegt. Jag tvivlar på att de hade vågat göra det face to face. Och sen att det är folk i 30-årsåldern och uppåt skrämmer mig ännu mer, vad är det för mellanstadiefasoner? Mobbing är vad det är och det är inte accepterat, vare sig på nätet eller i verkligheten. Om jag läser en blogg där jag inte håller med eller känner jag vill skriva något så lämnar jag konstruktiv kritik. Om jag tycker nån har lagt upp en ful bild eller köpt fula kläder så har jag inget som helst behov att kommentera det. Jag vet inte varför jag sluppit nedriga människor men jag är jävligt glad för det.

Jag är ganska nyss uppkliven och fick en riktigt bra start på dagen. - 0,9 kg och har nu sammanlagt gått ner 5,6 kg. Hade tappat två centimeter i midjan förra veckan också och där har jag sammanlagt blivit 11 centimeter mindre.

Nu ska jag ringa lite nödvändiga samtal och kl 12 ska jag träffa Maggi och Elisa för en lunch på bagericaféet. Efter det ska jag in en sväng på Indiska och se om de har några fina knoppar till garderoberna i sovrummet samt kuddar vi kan ha på vår köksbänk.

söndag, mars 09, 2008


Nu är sista helgen som Malmö-bo snart över. Igår var vi hos Kalles föräldrar för att vänja oss lite vid lantlivet och lantluften så vi inte får en chock när vi flyttat. Vi klappade alla fina lammen och jag dör lite varje gång de tittar på mig. Lamm är bland det finaste som finns, jag vill ha ett eget lamm.


Vi fick en massa goda smörgåsar till frukost, jättegod middag med vin och på kvällen åt jag massa goda nötter och drack lite mer vin. Vad är VK? Men jag tröstar mig med att jag har mina non-VK-dagar på lördagar och hoppas det går bra ändå. I det långa loppet gör det inte så mycket även om det går lite långsammare.
Vi, eller mest Kalle, byggde ett kaninhus till Lillan och hennes nya kille. Det blev jättefint och ska stå inuti en gammal rävbur där kaninerna ska bo. Lillan tycker det ska bli spännande men lite konstigt att flytta till landet eftersom hon varit stadskanin i hela sitt liv. Men hon är ju van att vara på sommarläger i Kättbo så det kommer nog bli bra. Hon är mest orolig över att behöva frysa men hon ska inte vara ute på nätterna förrän det blivit varmare.

Jag sågade lite brädor men annars så gosade jag mest med lammen. Kalle var ute till typ 23 och byggde. Jag gav upp vid 20 och gick in och satt udner en filt och såg melodifestivalen och drack vin istället.


Jag sparkade boll med Sickan också och den hunden ger sig aldrig. Hon är helt sjukt galen i bollar och kan hålla på i evigheternas evighet. Kalle sa att hon nog hade passat Juristens pojkvän som också bara verkar ha bollar i skallen, haha!



När vi körde hem vid halv ett-tiden på natten så möttes vi plötsligt av sjukt mycket polisbilar som stod vid kanten av vägen och blinkade en lång sträcka. Det var så spännande och sen såg vi en krockad bil i skogen och poliser som gick där och lyste med ficklampa. Det kändes som man var med i en Wallander-film eller något och vi låste dörrarna så vi inte skulle bli stoppade och utryckta ur bilen av ett gäng galna mördare eller bankrånare på flykt från rättvisan. Vi klarade oss med nöd och näppe hem och idag kunde man läsa det här i Sydsvenskan.


Jag blev väldigt besviken måste jag säga. Så mycket poliser för en biltjuv? Bara en biltjuv? Bilen var inte ens nåt att ha, en vanlig skitbil liksom.

Nu är det dags för att ta tag i verkligheten på Vitemöllegatan igen. MYCKET ska packas och fixas och en miljonm samtal ska ringas. Men samtalen får vänta tills imorgon. Veckan som kommer är fullspäckad minst sagt. Två bankmöten i Tomelilla, lunchdate, träff med uppsatshandledaren, plugg i Ystad, böcker ska läsas och examensarbete ska böra skrivas, mycket träning, packning och sist men inte minst: Flytten.
GALET!!!