fredag, mars 30, 2012

666

Efter att ha spenderat förmiddagen inomhus med städvantarna i högsta hugg så gav jag mig ut på en löptur på eftermiddagen. Jag slog personligt rekord idag men jag vet inte, det kändes inte så bra ändå.


Det kändes jobbigt redan från början och när jag sprungit elljusspåret två varv var jag så trött men hade bara sprungit 4,6 kilometer. Jag tvingade mig själv till ett tredje varv men tog en genväg så när jag var klar hade jag kommit upp i 6,66 kilometer. Lite snabbare än jag sprungit förut men det är nog för det inte är några mördarbackar den här rundan.

Ninni tipsade om ett reportage där det rekommenderades att springa tre gånger i veckan, en lång runda, en kort runda och en snabb runda för att få ut mest av löpningen. Det kanske jag ska testa.

Alla tips ni har mottages tacksamt! Jag är inte missnöjd med dagens tur men jag hoppades väl på lite mer "spring i benen" antar jag. Jag kom ju runt iallafall och den här veckan har jag sprungit totalt 18,25 kilometer och det är inte dåligt!

2 kommentarer:

  1. Du är gryyym!
    Ja jag hörde faktiskt om denna "metoden" idag! Den borde jag oxå prova! Ska bara få ihop lite mer träningstimmar... Känns som om man inte hinner med sig själv just nu...:/
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Nästan två mil totalt! Sjukt bra jobbat!!

    SvaraRadera